Agenda

Netwerkbijeenkomsten en educatie

Netwerkbijeenkomsten

We organiseren verschillende bijeenkomsten. Voor inwoners, voor vrijwilligers, voor professionals of voor eenieder die geïnteresseerd is. 

Bijeenkomsten staan altijd in het teken van samenwerken, elkaar helpen, versterken en kennisoverdracht. Hieronder tref je een overzicht van de verschillende bijeenkomsten en voor wie deze bedoelt zijn.

Jouw bijeenkomst ook hier? Neem contact met ons op.

 

 

 

"
"

Educatie

Er is nog veel te leren als het om eenzaamheid gaat. Veel mensen hebben er een beeld bij, maar is dat beeld wel juist? Wist je bijvoorbeeld dat eenzaamheid invloed heeft op de hersenen? Als het lang duurt zelfs blijvend en dan komen er vaak tal van andere (maatschappelijke) problemen bij. Eenzaamheid verhelpen, vraagt een andere aanpak dan we gewend zijn. Daarom organiseren we lezingen en workshops voor iedereen die graag wil helpen verschil te maken. Dat kan ook de bakker om de hoek zijn, de kapper, de pedicure. Als we met elkaar beter weten wat eenzaamheid wel en niet is en wat je er aan kunt doen, dan worden we steeds beter in het tegengaan van eenzaamheid.

 

Lezing of workshop

In overleg

Op locatie

In overleg

Kosteloze lezing, workshop of training op locatie

Wij bieden kosteloos verschillende lezingen, trainingen of workshops op maat. Dat doen wij omdat wij organisaties en ondernemers willen helpen die zich maatschappelijk betrokken voelen bij dit thema. Al snel kunnen organisaties helpen verschil te maken als zij (de laatste) wetenschappelijke kennis tot zich nemen. Neem contact met ons op om de inspirerende mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden netwerkbijeenkomst

aanmelden netwerkbijeenkomst
Ik ben een
Ik kom namens een organisatie
Heb je dieetwensen

Workshops en lezingen

workshops en lezingen