Onze partners

Als netwerkorganisatie helpen wij je graag op weg. Ben je inwoner en ervaar je eenzaamheid? Dan kan een eerste contact best een drempel zijn. Misschien weet je ook nog niet of je wel hulp wilt of wat voor hulp er is. Dat hoeft ook niet. Wij denken mee en helpen je op weg. Je bepaalt zelf of je een eeste stap wil zetten. 

Je kunt uiteraard eerst een kijkje op onze website nemen. Daar staat veel informatie over de organisaties die bij ons aangesloten zijn, maar ook wat onze aanpak is. Dat je hier bent, is al een eerste stap!

Hoe helpen wij?

Wij helpen door je stap voor stap de weg te wijzen als je last hebt van gevoelens van eenzaamheid. Wij hebben zelf geen mensen in dienst, maar kennen wel de weg! 

Wil je eerst meer leren over eenzaamheid? Kijk dan op deze pagina. Hier kun je lezen wat eenzaamheid precies is en wat je er aan kunt doen!

Naast informatie bieden wij ook de Cursus Creatief Leven die je leert omgaan met gevoelens van eenzaamheid. Kijk op deze pagina voor het aanbod.

 

Contact met Better Together

Als je een vraag hebt, of je hebt hulp nodig bij het nemen van de eerste stap, kun je contact met ons opnemen. Wij hebben zelf geen hulpverleners in dienst, maar we kennen wel de weg en denken graag met je mee! 

Je kunt heel gemakkelijk je gegevens via het contactformulier achterlaten of een e-mail sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

N

Laat je gegevens achter

Je kunt volstaan met alleen het achterlaten van je e-mail. Wil je liever dat we telefonisch contact opnemen? Laat dan ook je telefoonnummer achter. Je kunt eventueel in het bericht nog aangeven wanneer je het beste bereikbaar bent.

N

Wij nemen contact op

Een medewerker van Better Together neemt zo snel mogelijk contact met je op. Krijgen wij je niet te pakken, dan laten wij een bericht achter en proberen we het later nog een keer.

N

We helpen verder

Wij luisteren en helpen verder. Wij hebben zelf geen hulpverleners in dienst, maar kennen wel de weg. 

We helpen je graag op weg. Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Open inschrijving workshop (zorg)professionals

Open inschrijving workshops (zorg)professionals

Open inschrijving workshop ondernemers

Door je gegevens achter te laten ontvangen wij jouw interesse tot deelname. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, wordt er een workshop gepland. Je ontvangt vanzelf bericht.

Ondernemers open inschrijving

Open inschrijving workshop vrijwilligers

Door je gegevens achter te laten ontvangen wij jouw interesse tot deelname. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, wordt er een workshop gepland. Je ontvangt vanzelf bericht. 

Workshop open inschrijving vrijwilligers

Cursus voor inwoners

Cursus Creatief Leven - deelnemers

Workshops en lezingen (zorg)professionals

Workshops en lezingen (zorg)professionals

Alleen voor (zorg)professionals en vrijwilligers.

Aanmelden netwerkbijeenkomst

aanmelden netwerkbijeenkomst
Ik ben een
Ik kom namens een organisatie
Heb je dieetwensen

Inschrijving workshop of lezing

Workshop open inschrijving vrijwilligers