Wie (langdurige) gevoelens van eenzaamheid ervaart, kan gratis een training volgen die helpt om met deze gevoelens om te gaan. Eenzaamheid is een normaal gevoel. Het is echter een probleem als het lang duurt. Dan kun er veel last van hebben en gaat het niet vanzelf over. Je hersenen zijn ‘eenzaam’ geworden. 

Specialist eenzaamheid
Daarom bieden we een gratis cursus waarin je leert op een nieuwe, creatieve manier vorm te geven aan je leven. Onder leiding van een gespecialiseerde cursusleider werk je in groepen van zes tot twaalf personen actief aan een persoonlijk plan dat helpt om (weer) sociale interacties aan te kunnen gaan. Iedereen werkt met behulp van opdrachten tijdens de cursus in de groep en thuis aan het eigen doel. Zo leer je zelf je leven (opnieuw) vorm te geven. We willen deze stap zo makkelijk mogelijk maken voor iedereen. Daarom is de cursus gratis.

Het vraagt moed
Zo’n stap vraagt moed. Moed om hulp te durven vragen. Moed om te erkennen dat je dit zelf niet kunt oplossen. Better Toghether helpt graag met deze eerste stap. De eerste stap kan zijn dat je contact met ons opneemt voor meer informatie. We luisteren en denken dan met je mee.

Aanmelden?
Aanmelden kan via onze website. Op deze pagina kun je je gegevens achterlaten. Een betrokken professional neemt dan contact met je op om te bespreken of deze stap bij je past.

Informatie filmpjes
Kijk eventueel dit filmpje als je nog wilt weten wat eenzaamheid is, wat de gevolgen ervan zijn en wat nodig is om het op te lossen. Je kunt ook dit informatiefilmpje over de cursus Creatief Leven kijken. Ons aanbod is hierop gebaseerd.

Open inschrijving workshop (zorg)professionals

Open inschrijving workshops (zorg)professionals

Open inschrijving workshop ondernemers

Door je gegevens achter te laten ontvangen wij jouw interesse tot deelname. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, wordt er een workshop gepland. Je ontvangt vanzelf bericht.

Ondernemers open inschrijving

Open inschrijving workshop vrijwilligers

Door je gegevens achter te laten ontvangen wij jouw interesse tot deelname. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, wordt er een workshop gepland. Je ontvangt vanzelf bericht. 

Workshop open inschrijving vrijwilligers

Cursus voor inwoners

Cursus Creatief Leven - deelnemers

Workshops en lezingen (zorg)professionals

Workshops en lezingen (zorg)professionals

Alleen voor (zorg)professionals en vrijwilligers.

Aanmelden netwerkbijeenkomst

aanmelden netwerkbijeenkomst
Ik ben een
Ik kom namens een organisatie
Heb je dieetwensen

Inschrijving workshop of lezing

Workshop open inschrijving vrijwilligers